Fysiotherapie

Welkom bij Fitaal – Uw Expert in Fysiotherapie

Bij Fitaal streven we naar het bieden van hoogwaardige fysiotherapeutische zorg met een persoonlijke benadering. Ons team van deskundige therapeuten is gespecialiseerd in een breed scala aan innovatieve behandelingen, ontworpen om uw herstel te optimaliseren en uw gezondheid te verbeteren. Of u nu kampt met sportblessures, chronische pijn of post-operatieve herstel, wij zijn hier om u te ondersteunen.

Onze behandelingen

 • Dry Needling: Effectief voor het verminderen van spierpijn en het verbeteren van bewegingsbereik door gerichte behandeling van spierknopen.
 • Shockwave Therapie: Een revolutionaire methode die gebruik maakt van krachtige geluidsgolven om pijn te verlichten en het genezingsproces te versnellen.
 • Manuele Therapie: Manuele technieken om gewrichten in beweging te brengen, pijn te verminderen en functie te verbeteren.
 • Nieuwste Behandeltechnieken: Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie om u de meest geavanceerde behandelingsopties te bieden.
 • Sportfysiotherapie: Gericht op het herstellen en versterken van uw lichaam om terug te keren naar uw gewenste sportactiviteiten.
 • Medical Taping: Deze techniek biedt ondersteuning en stabiliteit aan spieren en gewrichten zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Elke patiënt is uniek, en daarom passen we onze behandelingen aan op uw specifieke behoeften. Bij Fitaal zetten we ons volledig in om u niet alleen van uw klachten te verlossen, maar ook om preventieve methodes aan te reiken die blessures in de toekomst helpen voorkomen. Vertrouw op ons om u te begeleiden naar een pijnvrij en actief leven.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap op weg naar herstel.

Gespecialiseerde Fysiotherapie bij Letsel door (Bedrijfs)Ongelukken bij Fitaal

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en een letsel door een (bedrijfs)ongeval kan grote impact hebben op uw dagelijks leven. Bij Fitaal zijn we gespecialiseerd in letselrevalidatie en bieden wij deskundige fysiotherapeutische zorg om u te helpen herstellen en terug te keren naar uw dagelijkse activiteiten.

Contact

Onze aanpak

 • Grondige Diagnostiek: Wij beginnen met een uitgebreide beoordeling van uw letsel om een duidelijk beeld te krijgen van de aard en ernst van uw klachten.
 • Gepersonaliseerd Behandelplan: Gebaseerd op de diagnose stellen onze ervaren fysiotherapeuten een persoonlijk revalidatieplan op dat specifiek gericht is op het bevorderen van herstel en het voorkomen van toekomstige problemen.
 • Multidisciplinaire Samenwerking: Wij werken samen met andere zorgverleners en indien nodig met uw werkgever om een holistische aanpak te garanderen die zowel uw fysieke als uw psychologische behoeften omvat.
 • Preventie en Educatie: Naast de behandeling bieden wij ook educatie over hoe toekomstige ongevallen en letsels voorkomen kunnen worden, speciaal gericht op uw situatie en werkomgeving.
 • State-of-the-Art Technieken: Wij gebruiken de nieuwste technieken en apparatuur in letselrevalidatie om effectieve resultaten te waarborgen.

Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten is toegewijd aan uw herstel en werkt nauw met u samen om niet alleen uw huidige letsel te behandelen, maar ook om uw algehele fysieke welzijn te verbeteren. Bij Fitaal begrijpen we de uitdagingen die komen kijken bij herstel na een (bedrijfs)ongeval, en wij zetten ons in om u te ondersteunen bij elke stap op weg naar herstel.

Neem vandaag nog contact op met Fitaal voor een consultatie en start uw revalidatieproces met een team dat expert is in letselrevalidatie. Samen werken we aan een sneller en completer herstel.

Contact