Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Ontdek de Gecombineerde Leefstijl Interventie bij Fitaal – Uw Pad naar een Gezondere Toekomst

Bij Fitaal geloven we dat een holistische benadering essentieel is voor een duurzaam gezonde levensstijl. Onze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) is speciaal ontworpen om u te ondersteunen bij het maken van blijvende veranderingen in uw voedingsgewoonten, fysieke activiteit en gedragskeuzes. Dit uitgebreide programma, dat over een periode van twee jaar loopt, richt zich op het verbeteren van uw algehele gezondheid en welzijn en wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering zonder dat er aanspraak wordt gemaakt op uw eigen risico. Deze interventie is beschikbaar voor iedereen met een BMI hoger dan 25.

Wat wij bieden

  • Persoonlijke Coaching: Een persoonlijke coach werkt met u samen om realistische en haalbare doelen te stellen, waardoor u gemotiveerd blijft en successen kunt behalen op de lange termijn.
  • Voedingsadvies: Onze diëtisten helpen u bij het ontwikkelen van een voedingsplan dat niet alleen voedzaam is, maar ook past bij uw smaak en levensstijl.
  • Bewegingsplannen: Fysiotherapeuten en bewegingsspecialisten ontwerpen een op maat gemaakt oefenprogramma dat veilig en effectief is, afgestemd op uw persoonlijke gezondheidsstatus en fitnessniveau.
  • Gedragsverandering: Wij bieden strategieën en steun om gezonde gewoonten te integreren in uw dagelijkse routine, waardoor u een blijvende verandering in uw leefstijl kunt realiseren.
  • Groepsbijeenkomsten: Deel ervaringen en ontvang steun van anderen die soortgelijke uitdagingen aangaan, wat een waardevolle aanvulling is op uw persoonlijke traject.

De unieke multidisciplinaire samenwerking tussen onze leefstijlcoaches, fysiotherapeuten en diëtisten zorgt voor uitstekende resultaten, dankzij een geïntegreerde benadering die alle aspecten van uw gezondheid omvat.

Start vandaag nog met de Gecombineerde Leefstijl Interventie bij Fitaal en zet een grote stap naar een gezonder leven, zonder zorgen over kosten dankzij volledige vergoeding door uw basisverzekering, en dit voor de duur van twee jaar.

Contact